magnify

Velkommen

PIVOT data udvikler og underviser med brugeren i centrum!
Med Microsoft Office som omdrejningspunkt forsøger vi, i alle faser af et projekt, at være “Brugeren advokat”. Vi udvikler vi i VBScript, VBA og C#, men det er ikke teknologien der er det vigtigste, det er brugerens oplevelse der tæller.

Med 25 års udvikler erfaring indenfor Medico branchen og 5 år som konsulent har PIVOT data udviklet løsninger i de fleste Office programmer som Word, Excel, PowerPoint, Project og Outlook. PIVOT data har meget stor  erfarring med integrationsløsninger. Både indbyrdes mellem Office programmerne og med andre systemer.

PIVOT data står også bag den blog som hedder www.trixenbixen.dk , hvor der er tips til mange af de funktioner i Office og Windows, som brugerne ofte ikke kender. Musen er vores største fjende, og på trixenbixen findes mange tastatur-genveje til de forskellige programmer.

Kontakt PIVOT data og lad os mødes til en uforpligtende samtale omkring hvordan vi kan hjælpe dig. Det kan være til udvikling af en opgave eller undervisning i, hvordan du bruger PC’en uden musen.

Velkommen til PIVOT data, – udvikling med brugeren i centrum!