Kurser i Microsoft Office pakkens programmer

Jeg har mange års erfaring i at undervise, og tilbyder både at udarbejde undervisningsmateriale og gennemføre selve undervisningen.

Hvilket kursus passer dig bedst?

1 time med PIVOT

Bliv en bedre og mere effektiv bruger af Microsoft Office pakkens programmer, og lær hvordan du kan spare tid ved at arbejde smartere.

Bonus
Mange oplever færre smerter i skulder og arm efter dette kursus!

Læs mere

Fokuseret træning

Et kursus skræddersyet til dit og dine kollegaers konkrete behov, som udelukkende fokuserer på jeres hverdag med Microsoft Office pakkens programmer.

Et effektivt kursus, hvor vi på ca. 3 timer kan skabe store resultater.

Læs mere

Skræddersyet kursus

Jeg afholder virksomhedskurser  i Microsoft Office pakkens programmer i hele landet, og skræddersyr gerne ét, som passer til jeres behov.

Det kan vare få timer eller flere dage, og kurserne er bygget op, så de rammer jeres situation præcist.

Læs mere

Det siger mine kunder

Til kantinen har det hjulpet mig meget at Peter oprettede et Excel ark til mig, hvor jeg kunne undersøge antal personer som var tilmeldt frostordning, og som i Promark havde meldt fravær, Det gav mig en indikation på hvilken mængde mad der skulle produceres, omkring helligdage og sommerperioden.


Lajla Johansen,
Manager, Operations - Facility Services, Radiometer Medical ApS

2017-03-16T11:14:20+00:00
Til kantinen har det hjulpet mig meget at Peter oprettede et Excel ark til mig, hvor jeg kunne undersøge antal personer som var tilmeldt frostordning, og som i Promark havde meldt fravær, Det gav mig en indikation på hvilken mængde mad der skulle produceres, omkring helligdage og sommerperioden. Lajla Johansen, Manager, Operations - Facility Services, Radiometer Medical ApS

Jeg oplever at jeg kan komme med små tanker og ønsker til forbedringer, som vi taler om, og som Peter gennem dialogen med mig, får udviklet så systemerne kan forbedres.


Lajla Johansen
Manager, Operations - Facility Services, Radiometer Medical ApS

2017-03-16T11:17:08+00:00
Jeg oplever at jeg kan komme med små tanker og ønsker til forbedringer, som vi taler om, og som Peter gennem dialogen med mig, får udviklet så systemerne kan forbedres. Lajla Johansen Manager, Operations - Facility Services, Radiometer Medical ApS

Peter has successfully integrated Microsoft Project with our absence registration system, meaning that project schedules now automatically takes vacation/absence periods into account.


Morten Skov
Head of PMO, Radiometer Medical ApS

2017-03-16T11:17:43+00:00
Peter has successfully integrated Microsoft Project with our absence registration system, meaning that project schedules now automatically takes vacation/absence periods into account. Morten Skov Head of PMO, Radiometer Medical ApS

Hos Pivot Data har vi på meget professionel vis fået sammensat et styreprogram, der har lettet og optimeret medlemskonsulenternes arbejdsgange. Det har været en god proces, hvor vi har haft mulighed for at tilpasse systemet, så det er blevet skræddersyet fuldstændig efter vores behov. Vi har gennem hele udviklingsforløbet haft en tæt dialog med Peter og oplever fortsat en god service, når vi har brug for support.


Jan Lønne
Salgschef, DRC, Danske Restauranter og Cafeer (The Host)


 

2017-03-24T09:37:24+00:00
Hos Pivot Data har vi på meget professionel vis fået sammensat et styreprogram, der har lettet og optimeret medlemskonsulenternes arbejdsgange. Det har været en god proces, hvor vi har haft mulighed for at tilpasse systemet, så det er blevet skræddersyet fuldstændig efter vores behov. Vi har gennem hele udviklingsforløbet haft en tæt dialog med Peter og oplever fortsat en god service, når vi har brug for support. Jan Lønne Salgschef, DRC, Danske Restauranter og Cafeer (The Host)  

PIVOT data v/Peter Amundsen

Lyngholmvej 20
2720 Vanløse

Ring: +45 50 11 25 02

Skriv: info(at)pivot-data.dk

Send en besked

8 + 13 =