MS Project 2013, import af ferieregistrering for Radiometer Medical

Programmer:

  • Microsoft Project 2013
  • Microsoft Excel 2010/2013
  • VBScript
  • XML

 

Løsning:
Radiometer Medical benytter et tids- og fraværsregistrering system, der hedder ProMark (MARK Information). I dette system skal alt planlagt fravær registreres. Samtidig benyttes Microsoft Project 2013 som planlægningsprogram til projektplaner. I gennem flere projekter har det vist sig at den enkelte medarbejders ferie har meget stor indflydelse slutterminen for et project.

PIVOT data har derfor udviklet en løsning der trækker data ud fra ProMark systemet og gemmer disse data i en XML-fil. Denne løsning er udviklet som et lille VBScript-program der trækker data ud fra ProMark hvert 5 minut og gemme dem i en XML-fil. På denne måde er data næsten altid et spejl af ProMark data.

Project_XML

Til Microsoft Project 2013 er udviklet et tilføjelses program i Microsoft .NET og C#. Dette program sørger for at opdatere den enkelte Project Resources kalender hver gang Projektplanen åbnes. Samtidig er der også en mulighed for at importere særlige helligdage og lukkedage et firma har. På denne måde vil projekt planerne altid tage højde for medarbejder ferie og hellig- og lukkedage.

Project_Dialog

Da Interface mellem ProMark og Microsoft Project er bygget som, en XML-fil vil det være meget enkelt at opbygge et interface til andre tidsregistreringssystemer.