Udvikling af løsninger i Microsoft .NET & C#

De seneste år er jeg begyndt at udvikle løsninger i Microsoft .Net C#. Både små WEB-applikationer og Windows programmer der løser forskellige opgaver, og som ofte er en del af en større løsning. Det har været en valg at den ene halvdel af løsningen skal være en side på Intranettet, mens en anden del skal være en Access/Excel løsning.

Hvornår skal du vælge .NET & C#

Mulighederne i C# er meget større end i VBA og er det rigtige valg når har brug for: 

Et program der skal køre på er server
Et program der skal kører i baggrunden (Service)
En intranet side med forskellig funktionalitet der gemmer data til senere behandling.
Så kan jeg hjælpe dig!
Ved at få lavet standard skabeloner bliver din hverdag nemmere og din arbejdsgang meget mere effektiv.

Her er to eksempler på løsninger jeg har implementeret i C#

Udskrivning af Labels via PRISYM ID

Udskrivning af Labels via PRISYM ID PRISYM ID er et software produkt der benyttes til at designe labels med f.eks. almindelige stregkoder, 2D stregkoder eller QR koder. PRISYM ID bruges både under design af stregkoderne og under selve udskriften af disse. Under udskrivning af labels skal brugeren udfylde tekst, der er variable, fra gang til gang en label skal udskrives. Det kan være varenummer, produktionsdato osv.. Denne manuelle proces giver mulighed for fejl. Jeg har derfor som en del af et andet projekt, til Elektroniske Produktions Journaler, udviklet et program der kan udskrive labels fra andre programmer. Programmet fungerer på den måde at der opstilles en PC med Label printer. På denne installeres både PRISYM ID og det program jeg har udviklet. Fra andre PC’er på netværket skal et vilkårligt program blot placere en XML-fil i en folder på netværket. Mit program opfanger denne fil og udskriver via PRISYM ID den rigtige label med det rigtige indhold og antal.

Bestillingsformular til Blodbestillingssystem

Front-end til Blodbestillingssystem Til Radiometer Medical ApS har jeg udviklet en Access applikation til deres bloddonor ordning. Den er beskrevet inder Microsoft Access løsninger. Selve bestillings delen til denne løsning blev udviklet som en intranet side hvor medarbejdere der skal bruge humant blod til deres laboratorieforsøg kan bestille mængde og type, så det er klar til brug dagen efter. Typen kan være: Ryge/Ikke ryger Bestemt blodtype Kvinde/Mand Doner der ikke tager medicin Osv. Der blev opbygget en intranet side i Microsoft .NET hvor brugerne kan gå ind og bestille. De kan også se hvis hvad andre har bestilt, hvis de skulle stå og mangle! Årsagen til at denne løsning ikke blev udviklet i Microsoft Access var muligheden for at tilgå den via intranettet og på den måde ikke krævede installation.
Hvor jeg før brugte det meste af en dag, på at lave løn og beregne bonus, er det nu begrænset til et par timer. Carsten Poulsen

Servicechef - Vaskeriløsninger, ELECTROLUX PROFESSIONAL

Pris

Opgavens pris afhænger af opgaven du skal have lavet. Klik nedenfor for at se mine priser.

Se timepriser

 Garanti

Jeg giver altid 3 måneders gratis rettelse af fejl i den leverede løsning.

Se betingelser

PIVOT data v/Peter Amundsen

Lyngholmvej 20
2720 Vanløse

Ring: +45 50 11 25 02

Skriv: info(at)pivot-data.dk

Send en besked

9 + 10 =